ZonaD Impro: jam session cu Vlaicu Golcea & Cosmin Manolescu

impro_7febvineri, 1 martie
de la 19.00 @ ZonaD – studio Paradis Serial

De 1 martie Vlaicu Golcea ocupa din nou ZonaD cu live impro la un nou jam session condus de Cosmin Manolescu. Serile de improvizatie sint deschise dansatorilor si coregrafilor, actorilor sau altor artisti interesati, precum si publicului larg. Programul demareaza cu o incalzire scurta si se incheie cu o runda de discutii si feedback-uri pe marginea experientei fiecarei seri.

UNDE: ZonaD – studio Paradis Serial, str. Iulia Hașdeu nr. 3 (zona Calea Griviței – Popa Tatu, lîngă Hala Matache, la 7 minute de Calea Victoriei). Transport public: STAȚIA Calea Griviței la Bd. Dacia: 133,168,226; STAȚIA Popa Tatu la Str. Mircea Vulcănescu: 126,168,178,226,368. Metrou: Gara de Nord (ieșire către Hotel Ibis).
ACCES: Nu este necesară înscrierea, accesul participanților urmînd a se face pe baza sistemului „primul venit, primul servit”, pînă la un număr maxim de 20 persoane. Intrare pe baza unei donații obligatorii de 20 lei.
IMPORTANT: ZonaD nu își asumă răspunderea pentru eventualele accidente survenite pe parcursul improvizației, cauzate de neatenția participanților.
INFO: serial.paradise@artsf.ro

Publicitate

2 gânduri despre „ZonaD Impro: jam session cu Vlaicu Golcea & Cosmin Manolescu

  1. Pingback: Jam Session cu Vlaicu Golcea şi Cosmin Manolescu | Feeder

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s