Cosmin Manolescu la atelierele Exit[Zone] (ianuarie/ februarie)

10157170_10152477940442473_5239926242479130146_nCosmin Manolescu va conduce in ianuarie/ februarie un atelier in cadrul cursurilor de dans contemporan, scriere creativa si fotogragie Exit[Zone], initiate de Mihaela Muresanu la Bucuresti, in parteneriat cu Scrie despre tine si ZonaD. Modulul de dans va include experiențe senzoriale și performative, sesiuni de lucru cu ochii inchiși, tehnici de masaj și de relaxare, exercitii inspirate din dansul Butoh japonez, improvizații și incursiuni performative în diferite spații neconvenționale.

Acesta nu este un curs de scris, nu este un curs de dans, nu este un curs de fotografie. Este un atelier de explorare prin aceste instrumente. Ce vei găsi la capătul lui? Pe tine. Gol, așa cum ești tu de fapt, dar cu niște bariere zdruncinate. Și mai conștient de ceea ce poți face.

[detalii preluate de pe blogul https://blogexitzone.wordpress.com]

Câți dintre noi suntem acolo unde ne-am propus? Câți dintre noi facem ce ne face fericiți? Câți dintre noi au curajul să se ridice și să plece atunci când simt că nu sunt în locul potrivit?

Destul de puțini.

Ne este frică să ne urmăm pasiunile și să ne trăim iubirile. Ne este frică să fim respinși, să fim răniți, ne este teamă de necunoscut, de schimbare, de eșec.

Și atunci rămânem într-o zonă de confort emoțional în care suntem feriți de emoții prea puternice. Și, totuși, acestea ne spun că merită să încercam lucruri, că suntem vii, activi, temerari, că mergem, creștem, nu stăm pe loc. Și că, într-o zi, vom ajunge și unde sau lângă cine ne poate face fericiți.

Noi îți propunem câteva exerciții prin care poți să experimentezi ieșirea din zona de confort prin scriere creativă, dramaturgie, dans, mișcare performativă și fotografie.

Acesta nu este un curs de scris, nu este un curs de dans, nu este un curs de fotografie. Este un atelier de explorare prin aceste instrumente. Ce vei găsi la capătul lui? Pe tine. Gol, așa cum ești tu de fapt, dar cu niște bariere zdruncinate. Și mai conștient de ceea ce poți face.

Traineri: Vera Ion (scriere creativă și dramaturgie), Cosmin Manolescu (dans și mișcare performativă), Isolda Zăvoianu (exerciții de explorare prin fotografie)

Unde: Str. Budișteanu, nr. 26, va fi locul în care vom începe și unde vom termina. Însă, între aceste coordonate, vom călători un pic și prin alte spații.

Date de desfășurare: 26, 28 ianuarie, 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25 februarie. Interval orar: 19.00 – 22.00 în cursul săptămânii, 13.00 – 16.00 duminica.

Cost: 50 de lei per ședință. Plata se va face pentru 5 ședințe în avans. Recomandăm urmarea întregului modul pentru cele mai bune rezultate. Număr minim de participanți 8, maxim 12.

Înscrieri: în perioada 8 – 22 ianuarie, printr-un mail la exitzonemail@gmail.com. Tot aici ne găsești și pentru alte informații.

Exit[Zone] este un proiect realizat în parteneriat cu Scrie despre Tine și ZonaD.

Lasă un comentariu